Filters tonen Filters verbergen

Prijs

Kleuren

Zyliss

In 1948 introduceerde Karl Zysset, de oprichter van het bedrijf Zyliss in Zwitserland, het eerste Zyliss-product. Vandaag de dag kan Zyliss bogen op een aantrekkelijk en opvallend assortiment van met zorg ontworpen, zorgvuldig gevormd keukengerei. Vele producten van Zyliss zijn met de prestigieuze Red Dot-prijs bekroond. De inspiratie voor nieuwe producten wordt niet alleen ontleend aan kennis van wat de klanten willen, maar ook aan het inspelen op veranderingen in levensstijl. Tegenwoordig draait het bij Zyliss door het vol toewijding ontwikkelen van vernuftige, betrouwbare en duurzame producten niet alleen maar om de productie van producten die zeer nuttig zijn, maar ook om iedereen die deze producten gebruikt voortdurend in verrukking te brengen.   

1 resultaat van het merk Zyliss


Zyliss Dressing Mixer
Dressing Mixer

Zyliss
Shake 'n Pour

Dressing Mixer

€19,95
Bekijk artikel

Zyliss IJsscheppen en Dressing Mixer

Marlie en Felice heeft enkele Zyliss producten in haar assortiment: de  IJsschep en de Salad Dressing Mixer. De Zyliss IJsschep heeft een ergonomische greep waardoor het niet wegglijdt. Het bevat geen chemische antivriesmiddelen en de ijsschep is uitgevoerd met een stalen rand om hard bevroren ijs mee te scheppen. Het product is tot slot vaatwasser bestendig. De Zyliss Shake ’n Pour Dressing Mixer gaat de strijd aan met de kant en klare dressings. Met behulp van de maataanduidingen op de mixer kan de fles eenvoudig met de juiste ingrediënten gevuld worden. Even mixen en uw eigen gemaakte dressing is klaar!

Zyliss: voor hoge kwaliteit keukengerei

Bent u op zoek naar Zyliss keukengerei? De inspiratie voor nieuwe producten wordt niet alleen ontleend aan kennis van wat onze klanten willen, maar ook aan het inspelen op veranderingen in levensstijl. Tegenwoordig draait het bij Zyliss door het vol toewijding ontwikkelen van vernuftige, betrouwbare en duurzame producten niet alleen maar om de productie van producten die zeer nuttig zijn, maar ook om iedereen die deze producten gebruikt voortdurend in verrukking
te brengen. Vandaag de dag kan Zyliss bogen op een aantrekkelijk en opvallend assortiment van met zorg ontworpen, zorgvuldig gevormd keukengerei. Vele producten van ons zijn met de prestigieuze Red Dot-prijs bekroond.

Bekijk alle Zyliss producten in de webshop of winkel Wilt u meer informatie over de Zyliss producten die Marlie & Felice in de webshop of winkel heeft? Bekijk deze dan in de webshop:

- Zyliss Keukengerei

Veilig betalen met:
Veilig bezorgd met:
a SERA business design