Menu tonen Menu verbergen

Ruilen & Retourneren

Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling nemen wij de retourkosten voor onze rekening. U vindt in uw pakket een retouretiket. Klant buiten Nederland? Dan zijn de retourkosten van de bestelling voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren (maximaal €8,-). Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het retourzendingsformulier.

Neem contact met ons op om uw bestelling te annuleren.

 

Retourneren

Bij uw bestelling in Nederland ontvangt u een retourzendingsformulier en gratis -etiket. Vul het formulier volledig in, plak het etiket op het pakket (verwijder het oude etiket) en plak het pakket goed dicht. Vervolgens geeft u het pakket bij één van de GLS PakketShops af. Klik hier voor de dichtstbijzijnde GLS PakketShop in Nederland. Zodra wij de retourzending compleet en onbeschadigd hebben ontvangen, zullen wij de aankoopsom van de betreffende artikelen aan u terugstorten.

Voor zowel ruilen als retourneren geldt dat u dit ook in de winkel kunt doen. Wanneer u uw bestelling wilt ruilen, neem dan contact op met onze winkel zodat wij u direct van dienst kunnen zijn.
 

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Marlie & Felice heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van uw retourzending aan u terugbetaald.

 

Veilig betalen met:
Veilig bezorgd met:
a SERA business design