Menu tonen Menu verbergen

Ruilen & Retourneren

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. In uw pakket vindt u een gratis retouretiket. Plak uw etiket op de doos en bezorg deze bij een GLS punt. Woont u in het buitenland? Wij zullen het bedrag van de retourkosten (wij vergoeden max. €8,-) binnen 14 dagen crediteren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@marlieenfelice.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Bij uw bestelling in Nederland ontvangt u een retourzendingsformulier en gratis -etiket. Vul het formulier volledig in, plak het etiket op het pakket (verwijder het oude etiket) en plak het pakket goed dicht. Vervolgens geeft u het pakket bij één van de GLS PakketShops af. Klik hier voor de dichtstbijzijnde GLS PakketShop in Nederland. Zodra wij de retourzending compleet en onbeschadigd hebben ontvangen, zullen wij de aankoopsom van de betreffende artikelen aan u terugstorten.

Voor zowel ruilen als retourneren geldt dat u dit ook in de winkel kunt doen. Wanneer u uw bestelling wilt ruilen, neem dan contact op met onze winkel zodat wij u direct van dienst kunnen zijn.
 

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Marlie & Felice heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van uw retourzending aan u terugbetaald.

 

Veilig betalen met:
Veilig bezorgd met:
a SERA business design