Haal de lente in huis

De lente is begonnen en dat betekend dat er overal weer volop prachtige bloemen zijn.

De echte voorjaarsbloeiers. Van de bekende tulpen, hyacint en narcissen tot kamille, rozen, hortensia en bloesem. Haal de lente in huis door een prachtige bos bloemen op tafel te decoreren in mooie vazen. Er zijn vele soorten vazen, voor ieder wat wils. Wat dacht u van vazen in een de kleur paars, wit, blauw of groen? De bloemen staan alleen maar mooier op uw tafel of dressoir als ze in een mooie vaas staan.

 

De vazen uit de Numa-collectie van Villeroy & Boch bijvoorbeeld, zijn allen met de hand gemaakt. De vazen zijn 4 keer geblazen van echt kristalglas. Dit zorgt voor een briljante glans zelfs na jaren. Het vaasje is voorzien van een witte binnenvaas.  De vazen hebben een klassieke vorm met bredere onderkant zodat de vaas stevig staat. Prachtig te combineren met de andere vazen van Villeroy & Boch.

De 3-delige vazenset Fusion van het glasmerk Leonardo is echt iets bijzonders. De set bestaat uit 3 stapelbare vazen die samen één geheel vormen. De onderste 2 vaasjes kunnen ook als schaaltjes gebruikt worden. De set is gemaakt van glas in verschillende kleuren die prachtig met elkaar matchen.

De vazen uit de Palladio-serie (ook van Leonardo) zijn gemaakt van gekleurd glas in een uniek patroon. Het patroon in het glas is verkregen door een speciale plaatsingstechniek. De vaas staat prachtig op tafel, in de vensterbank of in de keuken, zelfs als er geen bloemen of takken in staan.

Wilt u meer vazen zien?

 

KLIK DAN HIER en bekijk ook andere prachtige vazen om de lente in huis te halen.