Filters tonen Filters verbergen

Prijs

Swarovski

"We add sparkle to people's everday lives" Swarovski is een wereldwijd populair merk, opgericht in 1895 door Daniel Swarovski in Oostenrijk. Hij deed onderzoek naar een nieuw glas voor de optiek en creeerde een kristal die uiteindelijk zeer intrek was als relatiegeschenk. Deze siervoorwerpen veroverde de wereld en zijn tot de dag van vandaag zeer populair, ieder jaar wordt er een nieuw jaarstuk gepresenteerd en liefhebbers kunnen lid worden van de Crystal Society om deze als eerste te mogen bewonderen. Naast de siervoorwerpen biedt Swarovski schitterende sieraden en modeaccessoires. Deze collecties zijn een toonbeeld van luxe, glamour en uniek design. Swarovski biedt iedere vrouw de juiste sieraden en accessoires voor elke stijl, leeftijd en gelegenheid.   

0 resultaten van het merk SwarovskiSwarovski sieraden en siervoorwerpen:

Swarovski, ‘s werelds grootste producent van precies geslepen kristal, betovert de wereld met zijn eigen merkcollecties, sieraden en modeaccessoires. De sieraden en andere producten van Swarovski kristal zijn al jaren de must haves in elk huishouden. Voor het maken van deze producten wordt gebruik gemaakt van een speciale slijptechniek. Dit zorgt voor de prachtige glas van de Swarovski producten. Het motto van Swarovski is dan ook om ‘glans’ te brengen in iedereens leven. Mede hierdoor zijn de producten van Swarovski ook zeer geliefd om weg te geven als relatiegeschenk of cadeau. Bekijk al onze Swarovski producten in onze webshop!

Swarovski: meer dan sieraden en siervoorwerpen

De collectie van Swarovski sieraden bestaat bij Marlie & Felice uit diverse armbanden, kettingen en oorbellen. Naast Swarovski sieraden en siervoorwerpen biedt het merk ook luxueuze kantoorartikelen, waxinelichthouders, kandelaars, beelden en sculpturen. Deze collecties zijn het toonbeeld van glamour en unieke designs. Swarovski biedt elke vrouw de mooiste sieraden en accessoires voor elke stijl, leeftijd en gelegenheid. Bent u  dus op zoek naar een stijlvol cadeau of relatiegeschenk? Met de producten van Swarovski zit u altijd goed! Bekijk al onze Swarovski artikelen in onze webshop! Bekijk al onze Swarovski producten in onze webshop 

·      Swarovski kantoorartikelen

·      Swarovski sieraden

·      Swarovski beelden en sculpturen

·      Swarovski kaarsen en kandelaars

Veilig betalen met:
Veilig bezorgd met:
a SERA business design