Nieuw: vazen van Villeroy & Boch  en Iittala

NIEUW op Marlieenfelice.nl de vrolijke vazen!

De Lente is een van de fijnste seizoenen. Mooi weer, diertjes in de wei en vrolijke bloemen. Bloemen is precies waar wij op doelen. Hoe blij wordt men niet wat een prachtig boeket. Fijn om cadeau te krijgen maar ook op cadeau te geven. Deze nieuwe vazen van Iittala en Villeroy & Boch passen perfect bij het voorjaar. De kleuren van de vazen zijn modern en trendy.

De vazen uit de Drop-collectie van Villeroy & Boch zijn allen met de hand gemaakt. De vaas is voorzien van een witte binnenvaas. De vazen hebben een druppelvorm, geïnspireerd door de dauw op een lenteweide. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking.

Een mooi boeket of een paar weelderige takken en bloemen. Laat uw favoriete bloemen stralen in de Kastehelmi vazen van Iittala. Kastehelmi is het Finse woord voor dauwdruppel en verwijst naar de bellen op het glas. De vazen zijn een echte eyecather op uw tafel en verkrijgbaar in 4 kleuren.

De vazen van kristalglas van de collectie Coloured DeLight in moderne trendkleuren zorgen voor een bijzonder mooie sfeer bij u thuis. Binnen of buiten op balkon en terras, in deze aantrekkelijke vaas zien bloemen er prachtig uit. Het windlicht zorgt overal voor bijzonder warme, stralende lichtreflexen. Zorg voor decoratieve accenten met Villeroy & Boch.

 

Bekijk hier alle vazen online