Filters tonen Filters verbergen

Prijs

Jamie Oliver

Jamie Oliver is een van de bekendste koks op televisie. Naast zijn populaire kookboeken heeft hij ook een lijn leuke kookproducten ontworpen. De topchef vindt het belangrijk dat lezers van zijn kookboeken dezelfde kookattributen kunnen gebruiken als hijzelf voor een heerlijk zelf-gemaakt resultaat! 

0 resultaten van het merk Jamie OliverJamie Oliver producten: koken als een chefkok

Jamie Oliver producten zijn een must voor elke keuken. Jamie Oliver is bekend van diverse kookprogramma’s. Ook heeft hij een serie kookboeken geschreven. Jamie Oliver vindt het belangrijk dat zijn kijkers en lezers net zo kunnen koken als hij, met dezelfde producten. Vanuit deze visie heeft hij een lijn keukenproducten ontworpen. Met behulp van deze producten hebben thuiskoks, beginnend of gevorderd, de tools in huis om een sterrenmaaltijd klaar te maken. Jamie Oliver probeert hiermee mensen te inspireren om meer tijd in hun keuken door te brengen. 

 

 

Jamie Oliver producten: kookgerei, keukenapparatuur & meer

De Jamie Oliver producten lopen erg uiteen. Vrijwel alles wat je nodig hebt om een gerecht klaar te maken, vind je in zijn assortiment. Of je nou op zoek bent naar een keukenweegschaal of een stevige, massieve snijplank: Jamie Oliver heeft het allemaal ontworpen en op de markt gebracht. Ook messenblokken met de scherpste messen en zelfs messenslijpers, chique wijn- en waterglazen. Alle producten, van keukenapparatuur tot tafelgerei behoren tot de Jamie Oliver producten.

 

Meer informatie over Jamie Oliver producten:

Bekijk het gehele aanbod aan Jamie Oliver producten in onze webshop:

Jamie Oliver keukenapparatuur

Jamie Oliver keukengerei

Jamie Oliver peper & zout

Jamie Oliver snijplanken

Jamie Oliver glazen & karaffen

Veilig betalen met:
Veilig bezorgd met:
a SERA business design