Filters tonen Filters verbergen

Prijs

Goods

Goods werd in 1995 opgericht, geïnspireerd door de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven. Inmiddels brengt Goods een prominente collectie interieuraccessoires en kleinmeubelen, ontworpen door Nederlandse designers. Deze ontwerpers zijn zowel internationaal erkend als jong en startend talent. Goods is initiatiefnemer van de ontwikkeling van nieuwe producten, of ontwerpers benaderen Goods met een idee of ontwerp. Als het product en ontwerp in de Goods collectie passen, wordt samen met de ontwerper gewerkt aan het productierijp maken van het ontwerp. Producten van Goods zijn inmiddels te vinden in de belangrijke internationale musea, zoals het Museum of Modern Art in New York en het Design Museum in IJsland. Ook wordt de Goods collectie wereldwijd verkocht. Veel van de Goods producten kunnen tevens vertaald worden naar speciaal op maat gemaakte relatiegeschenken, in kleine of grote oplagen.  

1 resultaat van het merk Goods


Goods Vaas lichtgroen 26 cm
Vaas lichtgroen 26 cm

Goods
Deuk

Vaas lichtgroen 26 cm

€49,-
Bekijk artikel

Goods producten: te vinden in internationale musea

De Goods producten zijn tot stand gekomen door de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven De Goods producten lopen uiteen van interieur accessoires en kleinmeubelen, ontworpen door Nederlandse ontwerpers. De items zijn te vinden in belangrijke, internationale musea, zoals het museum of Modern Art in New York en het Design Museum in IJsland. Ook worden de ze wereldwijd verkocht! Bekijk alle Goods producten in onze webshop!

 

Goods producten: speels, grappig en trendy

Goods producten zijn speels, grappig en trendy. Hieronder zullen wij drie Goods producten uitlichten waar dat uit blijkt: de Goods Mirror Mirror spiegel, de Goods lectuurtafel en het Goods Deukglas. Met de Goods Mirror Mirror spiegel begint u uw dag namelijk met een lach: het vertelt u elk moment van de dag hoe mooi u bent. De Goods lectuurtafel is een alleskunner, want het kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden en ook nog gestapeld worden. En het Goods Deukglas XL is gebaseerd op die witte, plastic bekertjes die, als u eruit gedronken heeft, helemaal in elkaar gedeukt zijn. Zoals u kunt lezen zijn alle Goods producten FUNctioneel. Bekijk alle Goods producten in onze webshop:

-       - Goods glazen en karaffen

-     -   Goods badkameraccessoires

Veilig betalen met:
Veilig bezorgd met:
a SERA business design