Filters tonen Filters verbergen
Georg Jensen

Met een geschiedenis van ruim 100 jaar, representeert het merk Georg Jensen vakmanschap met hoge kwaliteit en tijdloze, authentieke ontwerpen. De filosofie van Georg Jensen zelf was om designs te ontwerpen die zowel functionaliteit als schoonheid bevatten. Met zijn ambachtelijke en artistieke kwaliteiten gecombineerd met zijn oog voor nieuw talent legde hij de fundering voor het bedrijf Georg Jensen in 1904 in Kopenhagen.

De stijl van Georg Jensen omarmt in grote lijnen Art Nouveau en is geïnjecteerd met een onderscheidende kracht die je bij zal blijven. Serene vormen met prachtige versieringen reflecteren zijn plezier en inspiratie van de natuur.  

1 resultaat van het merk Georg Jensen


Georg Jensen Adventskaars 2021
Adventskaars 2021

Georg Jensen
 

Adventskaars 2021

€19,-
Bekijk artikel

Met een geschiedenis van ruim 100 jaar, representeert het merk Georg Jensen vakmanschap met hoge kwaliteit en tijdloze, authentieke ontwerpen. De filosofie van Georg Jensen zelf was om designs te ontwerpen die zowel functionaliteit als schoonheid bevatten. Met zijn ambachtelijke en artistieke kwaliteiten gecombineerd met zijn oog voor talent legde hij de fundering voor Georg Jensen in 1904 in Kopenhagen.

De stijl van Georg Jensen omarmt in grote lijnen Art Nouveau en is geïnjecteerd met een onderscheidende kracht die je bij blijft. Serene vormen met prachtige versieringen reflecteren zijn genoegen van de natuur.  

Veilig betalen met:
Veilig bezorgd met:
a SERA business design