De trendkleur van 2019

Flexa Kleur van het jaar 2019

Spiced Honey

De kleurexperts van Flexa hebben gekozen om het optimisme van nu te weerspiegelen. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn. Spiced Honey is een ontzettend veelzijdige kleur waarmee je allerlei verschillende sferen kunt creëren, afhankelijk van het palet waarmee je de kleur combineert. Kies voor pasteltinten, een mooie rode kleur of een warme blauw/groen tint.

Wil je niet meteen je hele huiskamer muur een likje verf geven? Dat snappen wij best. Kijk dan naar de mooie accessoires die hierbij kunnen helpen.

Op zoek naar een plekje om op te gaan in het moment? Combineer dan de aardse tonen van Spiced Honey met zachte pasteltinten, warme houtkleuren en zachte stoffen om een heerlijke rustgevende plek te creëren waar je tot rust kunt komen en kunt nadenken.

 

 >>>> Spiced Honey woonaccessoires <<<<

Wat dacht u van de waxinelichtjes van Iittala Kastehelmi? Mooie waxinelichtjes in diverse kleuren verkrijgbaar, perfect te combineren met de Spiced Honey kleur van 2019. 

Nieuwsgierig naar de andere kleurpaletten die zijn gemaakt aan de hand van de kleur Spiced Honey? Bekijk dan even de site van Flexa hier.