Barbecueën was nog nooit zo stijlvol

Met dit prachtige weer zitten we het liefst de hele dag buiten. Mensen zijn hun tuintjes aan het opknappen en de bbq’s worden weer grondig gereinigd, want ja het kan weer. Met dit weer halen we gelijk alles in huis om volop te genieten van een goeie BBQ. Want je weet nooit hoe lang het zonnig blijft!

Bij Marlie & Felice hebben wij een aantal handige keukenproducten en een speciaal BBQ servies 'BBQ Passion' van Villeroy & Boch om het BBQ feestje compleet te maken.

De Villeroy & Boch BBQ Passion-collectie omvat een breed assortiment voor de perfecte combinatie van smaak en stijl. Het design van de collectie past door het klassieke witte porselein en het rustiek ogende, fijn generfde hout ideaal bij een zomerse barbecue, op iedere tafel. De collectie bevat klassieke steakborden in drie verschillende groottes met handige vakjes voor sausjes, dips of garneringen en twee serveerschotels voor spiezen met afdruipgroeven voor die overheerlijke grillgerechten. Het hoogwaardige porselein houdt de warmte vast zodat vlees en vis langer vers en sappig blijven.

Daarnaast zijn er ook nog antipasti-/dessertborden en een handig en doordacht bordje voor de worsten – ideaal voor cocktailparty's. En laten we vooral die belangrijke kruiden en sausjes niet vergeten! Serveer deze op stijlvolle wijze in de passende dip- en kruidenschaaltjes op een etagère. Burgers en braadspitten met vlees en groenten mogen bij een uitgebreide barbecue ook niet ontbreken. Serveer deze delicatessen op onze speciale burger- en braadspitborden met handige vakjes voor de sausjes. Ook is er een royale visschaal, een groenteschaal en een schaal voor gegrilde aardappels. Zo komt ook het toenemende aantal gezondheidsbewuste genieters en vegetariërs ook aan hun trekken tijdens een heerlijke BBQ!

 

 

Naast het mooie BBQ Passion servies kunt u ook mooie hamburgers maken met de Hamburgerpers van Gefu. Een zelfgemaakte burger smaakt toch veel beter dan één kant & klaar gekocht. Met deze pers maakt u ze zelf in een perfecte vorm. Wilt u het vlees alvast bij de BBQ klaarzetten, maar maakt u zich zorgen om de warmte i.c.m. rauw vlees? Dan heeft Tomorrow's Kitchen de perfecte oplossing, met deze Barbecue Cooler. Haal vlak voor gebruik het koelelement uit de vriezer en leg deze onder de roestvrij stalen plaat, leg er vervolgens je vlees, gevogelte of vis op en sluit het af met de deksel. Ook ideaal voor kazen, salade, sushi, e.d. Zo blijft al uw eten goed in de buitenhitte!

 

 

Houd onze webshop in de gaten want wij blijven het BBQ assortiment dit voorjaar aanvullen met meer mooi servies. Voor nu genieten we van een heerlijk maaltijd